preskoči na sadržaj

Osnovna škola Antuna Mihanovića Osijek

Login

 

Anketa
Bavite li se sportom?

Česta pitanja
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka
Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Riječ ravnatelja

Poštovani posjetitelji, dobro došli na web stranice OŠ Antuna Mihanovića, Osijek!

Škola je ustanova koja se na poseban način brine o odgoju i obrazovanju djece i mladih. U obavljanju ove, za cjelokupno društvo, prevažne dužnosti škola računa na suradnju s roditeljima  i društvenom zajednicom u kojoj djeluje. Stoga je važnost web stranice škole višestruka jer škola ima mogućnost informirati širu javnost i sve one koji su zainteresirani o svim svojim aktivnostima, ponuditi  korisne informacije o radu i životu škole kao i mogućnost sudjelovanja u kreiranju izvršavanja poslanja škole.

Svaki vaš prijedlog, primjedba ili prilog može nam pomoći da svoju dužnost obavimo kvalitetno na zadovoljstvo učenika, roditelja, društvene zajednice kao i svih zaposlenika škole.

U ovoj školskoj godini školu pohađa 444 učenika raspoređenih u 18 odjela. Nastava je organizirana u jednoj smjeni, a za dvije skupine učenika organiziran je produženi boravak.

O učenicima brine 47 djelatnika: dvadeset osam učitelja i dvije učiteljice u produženom boravku,  pedagog, knjižničar, psiholog,  defektolog, ravnatelj, tajnica, računovođa, dvije kuharice, šest spremačica i dva domara.

Škola je sjedište za pet županijskih stručnih vijeća: za ravnatelje, psihologe,  učitelje geografija, kemije i vjeronauka. Tri su učitelja promovirana u zvanje učitelj savjetnik a pet u zvanje učitelj mentor.

Svi učenici i djelatnici uključeni su u više projekata: EKO škola, Globe škola, Škola bez nasilja, Kvalitetna škola…

Više informacija o nama, našem radu i životu možete pronaći na našim brojnim linkovima. Želim vam ugodan boravak na našim stranicama i pozivam vas da ih često posjećujete.

Ravnatelj: dipl. teol. dipl. iur. Josip Mandurić
preskoči na navigaciju